Prezentare
   
SC. Diabmed DR. Popescu Alexandrina a fost inffintata in anul 2003 de catre dr. Alexandrina Popescu , medic primar diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, medic primar medicina interna. Incepand cu anul 2010 a fost cooptata in echipa dr. Madalina Mihaela Mihailcea, medic primar diabet zaharat, nutritie si boli metabolice.

Clinica ofera servicii de inalta calitate, fiind orientata catre pacientii cu diabet zaharat , boli metabolice si probleme de nutritie. Functioneaza intr-un spatiu amenajat modern, dispunand de aparatura necesara efectuarii in aproximativ 45 minute a investigatiilor necesare pentru evaluarea pacientilor cu afectiunile amintite.

O alta preocupare a medicilor din clinica o constituie activitatea de cercetare clinica participand la numeroase trailuri internationale prin studii clinice cu beneficiu terapeutic de faza II , III . IV.
O preocupare deosebita a personalului clinicii o constituie ridicarea nivelului de pregatire profesional prin participarea la cursuri, congrese nationale si internationale. Impartasim din experienta noastra prin participare ca speakeri la Zilele Medicale Prahovene, la mese rotunde colegiale , la emisiuni TV adresate publicului larg.