CLINICA NOASTRA


Clinica Diabmed Dr. Popescu Alexandrina


SC. Diabmed DR. Popescu Alexandrina a fost infiintata in anul 2003 de catre dr. Alexandrina Popescu , medic primar diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, medic primar medicina interna . Incepand cu anul 2010 a fost cooptata in echipa dr. Madalina Mihaela Mihalcea, medic primar diabet zaharat, nutritie si boli metabolice.

Consultatii Diabet

Consultatie diabet, nutritie, obezitate, hiperuricemie.

Teste ADN

Testul genetic ADN este efectuat in San Diego, California, USA.

Indicele glezna-brat

Este o masuratoare care-l ajuta pe medicul dvs sa faca o prima evaluare a circulatiei de la membrele inferioare pentru a verifica riscul de boala a arterelor periferice.

Teste Rapide

Probe laborator prin teste rapide cu rezultate in maxim 45 minute!

DIABMED DR. POPESCU ALEXANDRINAClinica ofera servicii de inalta calitate, fiind orientata catre pacientii cu diabet zaharat , boli metabolice, nutritie. Acordam consultatii in specialitatea medicina interna. Functioneaza intr-un spatiu amenajat modern, dispunand de aparatura necesara efectuarii in aproximativ 45 minute a investigatiilor necesare pentru evaluarea pacientilor cu afectiunile amintite.


O alta preocupare a medicilor din clinica o constituie activitatea de cercetare clinica participand la numeroase trailuri internationale prin studii clinice cu beneficiu terapeutic de faza II , III . IV. O preocupare deosebita a personalului clinicii o constituie ridicarea nivelului de pregatire profesional prin participarea la cursuri, congrese nationale si internationale. Impartasim din experienta noastra prin participare ca speakeri la Zilele Medicale Prahovene, la mese rotunde colegiale , la emisiuni TV adresate publicului larg.